// Capture The GCLID

INFOLINE: 0728/996207

tehnologii de masurare

Sistem de masurare a presiunii plantare MediLogic®

Diagnostic de înaltă tehnologie pentru tratamentul piciorului.

          

Folosind sistemele MediLogic® asistate de calculator pentru diagnosticarea modernă a picioarelor, succesul medicului/ ortopedului este asigurat în mai multe moduri. Prin folosirea MediLogic® pentru măsurarea presiunii plantare a piciorului şi a distribuţiei greutăţii, utilizatorul poate analiza precis rezultatele şi poate înregistra static şi dinamic starea piciorului uman. Datele privind sarcinile de impact sunt indispensabile pentru producerea unor suporturi plantare de înaltă calitate, mai ales pentru persoane cu diformităţi cum ar fi sindromul de picior diabetic sau cu diformităţi asociate cu boli reumatice, dar şi pentru sportivi. Clientul paseste pe o placa, iar forma piciorului, stilul de mers, zonele de presiune si eventualele dezechilibre sunt identificate rapid. Datele sunt prelucrate si trimise prin e-mail medicului pentru recomandarea produsului adecvat sau direct la fabrica noastra din Germania unde intra imediat in productie. Producerea este automatizata fiind asistata de sistemul de productie de inalta tehnologie GloboCad – Insole Configurator.

Caracteristici
• Detectează zonele de apăsare plantară şi vârfurile de presiune
• Uşor de folosit, proces simplu de măsurare, transmisie wireless, imagistica grafică clară prezintă sumarul măsurătorilor
• Măsurători dinamice în pantofi folosind branţuri flexibile (opţiunea de a compara rezultatele înainte şi după tratament)
• Măsurătorile pot fi făcute oriunde, de exemplu în timpul practicării unui sport
• Măsurarea dinamică a mersului sau măsurarea statică pe o placă de forţă de ultima tehnologie (sunt disponibile versiuni mici sau mari)

Sistem de masurare a volumetriei picioarelor Image 3D

          

Măsurarea pacienţilor pentru ciorapi compresivi medicinali cu un sistem de măsurare obligatoriu (Certifi cat de Calitate RAL-GZ 387, Septembrie 2000) este esenţial pentru a asigura îngrijirea optimă şi satisfacţia pacientului. Sistemul de  măsurare Image 3D garantează măsurători digitale în concordanţă cu cerinţele legale şi asigură cel mai înalt nivel de precizie. Cu sistemul Image 3D, picioarele pacientului sunt măsurate digital cu precizie şi fără contact în cursul îngrijirii flebologice. După dezvoltarea unui model digital 3D al picioarelor, rezultatele sunt comparate automat cu produsele VenoTrain® perfect-fit.

Peste 100,000 de picioare au fost deja măsurate cu tehnologia modernă 3D şi au fost potriviţi cu ciorapii compresivi VenoTrain®. Circumferinţa şi lungimea picioarelor au fost analizate ştiinţific şi rezultatele au fost folosite pentru dezvoltarea continuă a produselor noastre.

Rezultate convingătoare ale Sistemului Perfect-Fit: – garantează potrivirea optimă a ciorapilor din gama de produse standard pentru majoritatea pacienţilor. Ciorapii VenoTrain® şi Sistemul Perfect-Fit – aşa de comfortabili ca nici nu-ţi dai seama că-i porţi!

produse

companie

Contact

IMPORTATOR

  • IMPORTATOR UNIC IN ROMANIA

  • Transport la domiciliu prin curier gratuit!