// Capture The GCLID

INFOLINE: 0728/996207

Suporturi plantare

DESCRIERE

Conceptul acestor suporturi plantare TRIactive® cu cele trei modele – alergare, joacă şi mers – a fost creat pentru nevoile speciale ale oamenilor activi şi pentru suportul optim al piciorului pentru sporturi specifice.
Conexiunea noastră patentată PowerWave® – zonele de densităţi diferite ale materialului din branţ sunt ferm interconectate – oferă un design foarte modern şi o funcţionalitate biomecanică optimă. Suportul plantar TRIactive® poate fi ajustat de un ortoped / ortotist conform  cerinţelor individuale ale piciorului şi ale pantofului.

Inovaţie Bauerfeind:
Suporturile plantare TRIactive® se ridică la standardele înalte de comfort şi funcţionalitate cerute de sportivi şi au devenit standardul în domeniul suporturilor plantare
pentru sport.

Cere sfatul medicului INFOLINE

CARACTERISTICI

TRIactive® run
Suporturi plantare pentru sportivi create special pentru solicitările şi mişcările repetate la alergat şi nevoile asociate cu impactul călcâiului, faza de suport şi faza de
propulsie.

TRIactive® play
Suporturi plantare pentru sportivi, care au fost dezvoltate pentru sporturi cu schimbări rapide ale direcţiei.
Secvenţele de mişcări complicate în sporturi cu mingea şi racheta precum tenis, squash şi baschet stresează picioarele şi corpul prin opriri abrupte, acceleraţii şi
torsiunea piciorului. TRIactive® play ghidează şi suportă piciorul în timp ce amortizează zonele unde există presiune crescută.
TRIactive® walk
Suporturi plantare pentru atleţi, create pentru stresul cauzat
de mers sau stat în picioare timp îndelungat. Acest branţ măreşte confortul piciorului, susţine  întregul sistem musculoscheletal şi îmbunătăţeşte performanţa.

 

MODIFICARI SI INGRIJIRE

Suporturile plantare trebuie sa fie scoase zilnic din pantofi, pentru a se elimina umiditatea. Aceste suporturi plantare nu sunt adecvate pentru spalare in masina de spalat, exceptand cazul in care acest lucru este indicat explicit pe ambalaj.
Toate materialele de suprafata dinspre picior se pot spala, daca este necesar, cu o lotiune slaba de spalare si cu un burete sau o carpa. Dupa curatare, resturile de sapun de pe aceste suporturi plantare se vor clati temeinic cu apa. Pentru uscare nu folositi surse externe de caldura (instalatie de incalzire, uscator, lumina solara directa) ci lasati-le sa se usuce la aer.
Se pot utiliza prin dozare economica (pulverizare) substante de dezinfectare slabe, adecvate pentru contactul cu pielea umana. Nu sunt excluse modificarile de culoare ale materialului invelisului.Comandă acum

Preț produs: 260 RON
Infoline: 0728.996.207produse

companie

Contact

IMPORTATOR

  • IMPORTATOR UNIC IN ROMANIA

  • Transport la domiciliu prin curier gratuit!