// Capture The GCLID

INFOLINE: 0728/996207

Suporturi plantare

DESCRIERE

Suporturi plantare pentru copii: GloboTec®Junior au fost special create pentru nevoile copiilor. Pentru problemele specifice dezvoltării picioarelor copiilor, produsele GloboTec® vă oferă o varietate de stiluri şi modele speciale. Culorile şi modelele de pe aceste suporturi plantare plac copiilor si asigură
complianţa produselor.

Cere sfatul medicului INFOLINE

CARACTERISTICI

• Modelele selectate sunt prevăzute cu un suport pentru călcâi mai înalt
• Modele cu călcâi lat sau îngust
• Suporturi plantare cu margini moi, flexibile
• Suporturi plantare subţiri, stabile, robuste, durabile şi uşoare
• Varietate de materiale de calitate pentru înveliş, unele cu imprimeuri

MODIFICARI SI INGRIJIRE

Aceste suporturi plantare trebuie sa fie scoase zilnic din pantofi, pentru a se elimina umiditatea. Suporturile plantare nu sunt adecvate pentru spalare in masina de spalat, exceptand cazul in care acest lucru este indicat explicit pe ambalaj.
Toate materialele de suprafata dinspre picior se pot spala, daca este necesar, cu o lotiune slaba de spalare si cu un burete sau o carpa. Dupa curatare, resturile de sapun de pe suprafata acestor suporturi plantare  se vor clati temeinic cu apa. Pentru uscare nu folositi surse externe de caldura (instalatie de incalzire, uscator, lumina solara directa) ci lasati-le sa se usuce la aer.
Se pot utiliza prin dozare economica (pulverizare) substante de dezinfectare slabe, adecvate pentru contactul cu pielea umana. Nu sunt excluse modificarile de culoare ale materialului invelisului.


Descarcă broșuri PDFComandă acum

Preț produs: 160 RON
Infoline: 0728.996.207produse

companie

Contact

IMPORTATOR

  • IMPORTATOR UNIC IN ROMANIA

  • Transport la domiciliu prin curier gratuit!