// Capture The GCLID

INFOLINE: 0728/996207

Suporturi plantare

INDICATII

– Hallux rigidus (artroza articulatiei metatarsofalangiene)
– Hallux valgus (artroza articulatiei metatarsofalangiene)

Cere sfatul medicului INFOLINE

CARACTERISTICI

Suporturi plantare ErgoPad Redux Hallux: Aceste suporturi ajusteaza articulatia metatarsofalangiana in timpul mersului si relaxeaza imediat zona dureroasa. Acest fapt se datoreaza unui element special de rigidizare, care este pozitionat in aceste suporturi plantare direct sub articulatia metatarsofalangiana si care se prelungeste spre exterior.

Ajuta la:
– relaxarea rapida a zonei dureroase
– evitarea unei supinatii gresite a piciorului
– se previne iesirea piciorului din incaltaminte
– in functie de caz, veti lua mai putine analgezice si veti amana interventiile chirurgicale.

MODIFICARI SI INGRIJIRE

Suporturile plantare trebuie sa fie scoase zilnic din pantofi, pentru a se elimina umiditatea. Aceste suporturi plantare nu sunt adecvate pentru spalare in masina de spalat, exceptand cazul in care acest lucru este indicat explicit pe ambalaj.
Toate materialele de suprafata dinspre picior se pot spala, daca este necesar, cu o lotiune slaba de spalare si cu un burete sau o carpa. Dupa curatare, resturile de sapun de pe aceste suporturi plantare se vor clati temeinic cu apa. Pentru uscare nu folositi surse externe de caldura (instalatie de incalzire, uscator, lumina solara directa) ci lasati-le sa se usuce la aer.
Se pot utiliza prin dozare economica (pulverizare) substante de dezinfectare slabe, adecvate pentru contactul cu pielea umana. Nu sunt excluse modificarile de culoare ale materialului invelisului.


Descarcă broșuri PDFComandă acum

Preț produs: 260 RON
Infoline: 0728.996.207produse

companie

Contact

IMPORTATOR

  • IMPORTATOR UNIC IN ROMANIA

  • Transport la domiciliu prin curier gratuit!