// Capture The GCLID

INFOLINE: 0728/996207

de ce bauerfeind?

DIFERENTA DINTRE PRODUSELE BAUERFEIND SI CELELALTE ORTEZE DE PE PIATA

Train® – Principiu de Actiune

Adeseori problemele ortopedice sunt cauzate de dezechilibre musculare. Traumele duc la contractii musculare puternice care cauzeaza durere. Produsele Train functioneaza in timpul miscari impreuna cu muschii, nu impotriva lor, de aceea se numesc suporturi active si se recomanda miscarea segmetului afectat.
Tesatura bi-elastica maseaza intermitent muschii in timpul activitatii, imbunatatind circulatia in zona respectiva si stimuland proprioceptia. Proprioceptia stimulata rezulta intr-o senzatie sensomotorie mai buna ceea ce inseamna ca muschii functioneaza mai bine si pot ajuta segmentul afectat.
Suporturile active Train sunt la limita superioara a clasei de compresie 2  (22 – 28 mmHg). Aceasta compresie stabilizeaza segmentul afectat.

     

Train® – Tehnica tesaturii

Toate suporturile active Train sunt conturate anatomic, sunt tri-dimensionale si bi-elastice, spre deosebire de celelate orteze de pe piata care au tesatura plata.

 

Train® – Material

Toate suporturile active Train sunt confectionate din materiale ce lasa pielea sa respire, spre deosebire de altele care sunt din neopren. Materialul special nu face cute, iar tesatura moale ajuta la potrivirea si adaptarea optima in zone dificile.

Train® – Zone Speciale

Toate suporturile active Train au margini cu compresie redusa care nu comprima tesuturile si nu afecteaza circulatia vasculara, astfel prevenind aparitia edemelor.
Indeosebi la suporturile active de genunchi Train, in zona din spatele genunchiului unde are loc articularea genunchiului este o zona speciala cu o tesatura mai moale care  nu jeneaza in timpul miscarii.

Train® – Inovatie: Insertii Viscoelastice

Insertii conturate anatomic
Se adapteaza corpului
Umple zonele declive din jurul articulatiei distribuind uniform compresia
Furnizeaza masaj intermitent
Asigura aplicarea  corecta.

Functia insertiei:

Compresie intermitenta
Creste circulatia sangvina
Imbunatateste  metabolismul
Grabeste vindecarea
Reduce durerea

     

GenuTrain® – Zona patelara

La suporturile active GenuTrain, GenuTrain P3, GenuTrain A3, GenuTrain S, GenuTrain S Plus, zona patelara este acoperita pentru a evita edemul in fereastra. Daca nu ar exista compresie edemul s-ar exprima prin zona respectiva. Acesta este un fapt dovedit de catre cercetatorii Academiei Bauerfeind, fapt ce contrazice designul multor altor produse de gen de pe piata. Inclusiv la ortezele cu un grad de complexitate mai mare ferestra din zona patelara este inchisa.

 

Inovatie: Insertii metalice sau termoformabile

La ortezele Loc intalnim la majoritatea produselor insertii metalice din aluminiu, care ajuta la o mai buna stabilizare a segmentului afectat si inlocuieste clasicele gipsuri. Aceste bare de aluminiu se adapteaza dupa anatomia segmentului afectat la fiecare pacient in parte.

     

La orteze de genul SofTec Genu insertiile sunt dintr-un material din plastic, termoformabil, care se adapteaza exact la conformatia anatomica a pacientului.

 

Pentru probleme ortopedice complexe, in cazul ortezelor post-operatorii intalnim un concept inedit. Orteze de genul SecuTec Genu, SofTec Genu, MOS Genu sau ValguLoc II prezinta un dispozitiv, in dreptul articulatiei afectate, prin care putem restrange miscarile de flexie si extensie ale membrului. Prin aceasta metoda orteza poate fi blocata complet, articulatia fiind imobilizata, iar pe parcursul vindecarii orteza permite o deschidere a dispozitivului cu 10 grade, 20 de grade etc, miscarea permisa fiind din ce in ce mai ampla.

 

Culori

Toate suporturile active si ortezele vin din fabricatie in culoarea titan, insa la unele produse avem beneficiul de a alege in afara de acesta si intre bej sau negru. Multi jucatori profesionisti, din cauza regulamentului strict din timpul jocului opteaza pentru suporturi active de culoarea pielii sau special personalizate.

   

 

produse

companie

Contact

IMPORTATOR

  • IMPORTATOR UNIC IN ROMANIA

  • Transport la domiciliu prin curier gratuit!